Istoria sexului

Cele mai tari filme sexy din istorie

Toate aceste filme au puncte de referinta minute in cinematograf – minute realizat utilizarea lui pentru a solicita, titilati, precum si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare suprem semnificatie a pornografiei: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel grad de subiectivitate, si, de asemenea pe pelicula, teste externe limitari ale incertitudine – mult sa se asigure ca am s-ar putea nu de asemenea recunoastem cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc doua caractere niciodata niciodata implicit a fi unul cu celalalt; o tiv sau un post de imbracaminte cateva mai sus, sau mai scurt, decat reperat in un public viata de zi cu zi; precum si chiar un accentuat cuvant sau fraza semnificatie inimaginabil, chiar neplanificat definitie. Si evident, in unele cazuri este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se confrunta cu o scena partener sau simuleaza intimitate sub idilic, delicios iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai bun senzual filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu pofte de mancare si, de asemenea interese. Pentru ca filme nu doar document legat de sex precum si fermecator fantezii, le le dezvaluie. Cate cinefili vizionat, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt initial favorit vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu personificare a destinatiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. Ca o consecinta, aceasta listare acumuleaza cateva dintre reperul minute fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si actor sau starlet in o datorie care indeplinit sau transformat audienta ipoteze, sau pur si simplu capturat minute de eleganta, entuziasm sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, melancolie, sau irepresionabil omenire. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista doar in virtutea principal stil – specific, ca privat dorinta continua sa fie supus, neglijat sau eclipsat de politic responsabilitate, altfel suplimentar emotional precum si, fizic suprimare. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre cel mai bine-cunoscuti actori pe planeta a arata un contrar situatie – un tip atat de asaltat de nenorocire ca poate doar fugi in legat de sex rautate. conflict cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a sustinut „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si probabil ar trebui, definitiv nuanta exact cum se vede performantele precum si film in ansamblu.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, incarcaturi de nume imitatori si, de asemenea imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) produs o globala traditie din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut tinere calatorit globul, copulat uimitor, anonim parteneri si, de asemenea au pacalit tabuurile din asa-numitul "bun" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul roman unde se bazeaza acest flagship franchise business nu scris de real Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) oferit titlul personaj agentie precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte instalatii, inclusiv original pelicula.

The Hunger (1983)

Doar la un Vizitați site-ul web an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din infinit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze traditia, si, de asemenea longevitate, intr-o perioada de stiinta, si bogatie. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) gasind ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de reusite una ca cealalta totusi o multime de ele distinct si, de asemenea gandite in foarte propriu mod. (Lui ajustare Lolita, ca exemplu, este, in punct de vedere, o superioara ajustare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de contemporan standarde, totusi gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne ilustrat aceste acte cu Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a scris si, de asemenea regizat acest fenomenal film despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) comercializata chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de jug pentru aceasta doamna ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru iubire fizica care se transforma in mult mai profunda precum si mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta poveste despre anterior si, de asemenea, existent, sex si dragoste, claritate, si, de asemenea complicatie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, evenimentele – numeroase sexual sau legat de sex – acela specificati lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea dau reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei muschi fara joc de cuvinte planificat si producerea momente esential pentru viata lor emotionala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *