Întreabă-mă orice: 10 răspunsuri la întrebările tale despre Re latii cupluri

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat indivizi – atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi recomandari si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut – ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi constient de. Nu va fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier – acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sugestii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via casa. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai vital BDSM indicatori este ca trebuie sa parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga – in special in piele si. In mod firesc, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Mai degraba decat comun lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a abordati un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex https://codyzvpr302.sitey.me/blog/post/453200/cele-mai-inovatoare-lucruri-care-se-nt-mpl-cu-filmul-porno potrivire, internet si specialitate magazine oferiti o uriasa selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte – aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler precum si selecteaza o tinuta care da la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este extrem de esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de genuine durere, este cu adevarat crucial sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca o indicatie pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex – cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este unica metoda care solicita o masiva suma de incredere in companion. Acesta este modul ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe al saselea sens si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm– si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM idei: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax yourself – indiferent daca este in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *