10 lucruri pe care le urâm cu toții despre filmul porno

BDSM: idei pentru cupluri

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul Uită-te la acest site web lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat indivizi – atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi idei si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent – ca un incepator tu ar trebui evita conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms – Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier – acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartamentul. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM sugestii este ca trebuie sa parasiti pierdere precum si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant – in special in piele naturala si. Evident, este complet cat tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de comun lenjerie, BDSM utilizeaza sansa de a abordati un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, web precum si specializate magazine dati o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta – aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea pune un guler si, de asemenea, alege o tinuta care da la fel de mult acces la busturi si redus cincizeci la suta posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, intrare, fara risc este extrem de crucial. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de genuine disconfort, este intr-adevar vital sa alege un termen in prealabil cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul care sexual – cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs poate fi in unele cazuri legat.

Fara mila

BDSM este o distincta tehnica care are nevoie o uriasa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si bucurati-va sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si alege: ceea ce te apropie de orgasm– si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, practica a acestuia trebuie totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion orgasm yourself – in ciuda daca este in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *