Ultimul glosar al termenilor despre relațiile cupluri

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat oameni – atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi recomandari precum si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut – ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms – Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier – acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai important BDSM idei este ca ar trebui parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil – in special in piele precum si. In mod firesc, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Spre deosebire de normal lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a abordati un nou functie si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, web precum si Vizitați acest site specialitate magazine oferiti o masiva selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte – aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, redus jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele utilizare suprematie precum si intrare, o siguranta este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de genuine durere, este cu adevarat crucial sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex – cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece subs poate fi ocazional inchis.

Fara rusine

BDSM este o speciala practica care solicita o mare suma de incredere in companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, astfel incat tu precum si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe suspiciune si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm– si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia sa fie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax yourself – indiferent de daca ramane in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste vibratii, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *